hőszivattyú
gépészet
tanácsadás
‹VISSZA

Hővisszanyerő szellőzés

Ingyen hő az, amit nem pazarolunk el, azaz megtakarítjuk.

A hővisszanyerő szellőzés nem csak a folyamatos friss levegő bejuttatásáról gondoskodik , hanem az épület szerkezeti elemeinek páralecsapódás miatti tönkremenetelét is gátolja.

A mai épületeket túlszigeteljük: becsomagoljuk, a nyilászárókat úgy választjuk ki, és építjük be, hogy nehogy kimenjen a meleg. Aztán beköltözünk egy „nejlonzacskóba", és kinyitjuk az ablakot, ha nem akarunk megfulladni.

Ezt oldja meg a hővisszenyerő szellőzés, úgy, hogy az elhasznált meleg levegőt elszivja, és a bejövő hideg levegőt előmelegíti az elszívott levegő energiájával!

Nyugodtan bezárhatja éjszakára az ablakát, így is friss levegőben fog aludni. Szénanáthás időszakban szűrt levegő jut a lakótérbe. Ha szeretne, ablakot nyit, ha nem szeretne, nem, akkor is biztosított a friss levegő. Az eldugott csöndes kis berendezés mindenhonnan eltünteti a nem kívánt szagokat, és folyamatosan friss levegőt biztosít a lakásában. A folyamatos friss levegő átöblítés a szagokat és a polleneket is eltünteti - már 300 000 Ft+Áfa-tól. Vegyen egy mély levegőt és kérjen konkrét ajánlatot most!