hőszivattyú
napelem
hővisszanyerés
gépészet
vezérlés
tanácsadás

Bemutatkozás

Cégünket a mérnöki elkötelezettség, a piaci igények, és a környezetközpontú gondolkodás harmóniájának jegyében alapítottuk 2006-ban. Szakemberként, mérnökként, közgazdászként és nyitott gondolkodású emberként tisztában voltunk a hagyományos energiaforrások hátrányaival. Választ kerestünk arra, hogy túl a magánéleten miként tehetünk többet az energiafüggés, a magas költségek mérséklésére, hogy miként vállalhatunk többet környezetünk megóvása érdekében.

A hagyományos energiahordozók jelentette kockázat mára valósággá vált, a globális felmelegedés hatását magunk is tapasztalhatjuk. Felelni kell a megváltozott körülményekre, és ezért egyre többen fordulnak a megújuló energiaforrások felé. Ahogy a fejlett országokban, úgy ma már Magyarországon is elérhetőek azok a megbízható technológiák, amelyek használatával a környezetünket kímélve nyerhetünk energiát.

Célunk hozzájárulni ahhoz, hogy a szelektív hulladékgyűjtés, a napkollektorral felszerelt háztető, a szélturbinával ellátott háztartás, és a hőszivattyúval rendelkező építmények használata természetes és magától értetődő gyakorlat legyen. Hiszen a technológiának már birtokában vagyunk. Tisztában vagyunk vele, hogy gyakran a környezetkímélő termékek, de még a hasznosítani kívánt energiaforrás kiválasztása is jelentős alapismeretet és szakmai tudást igényel.

Abban kívánunk segíteni Önnek, hogy egyéni igényeihez hangolva megvalósulhasson a leginkább optimális felhasználás. Tanácsadást biztosítunk, bemutatjuk a lehetséges energiaforrások használatának előnyeit és hátrányait. Az épület felmérésétől, a pályázatok elkészítésétől, a tervezéstől kezdve, az esztétikai igényű kivitelezésen keresztül az üzembe helyezésig állunk a rendelkezésére.

Önnek csak a döntést kell meghoznia. Hiszen a holnap tiszta környezetének feltételét a megújuló energiaforrások jelentik.

Kérjen ingyenes ajánlatot!
Név:

E-mail:
Egyéb megjegyzések:

Ellenőrzés:


Mi Érdekli?
Hőszivattyú
Szondateszt
Napkollektor
Napelem
Szélturbina
Mélyfúrás
Energia audit
Szélmérés
Engedélyeztetés
Gépészeti tervezés
Pályázatok
Generáivitelezés
Egyéb

Fűtendő terület? (garázs, nem fűtendő helységek nékül)
60 m2
100 m2
200 m2
200 m2 felett

Garázs, egyéb nem fűtendő helységek?
10 m2
30 m2
100 m2
100 m2 felett

Belmagasság?
2,75 m
3,5 m
6 m
10 m felett

Milyen tájolású a ház?
Észak
Dél
Kelet
Nyugat

Milyen tájolású a tető?
Észak
Dél
Kelet
Nyugat

Van pince, van benne hőközpont?
Igen
Nem